Címkék: Gőzerő

VALAMI KÉSZÜL!

VALAMI KÉSZÜL!

Kamagra 25mg L’utilisation d’inhibiteurs de la phosphodiestérase 5 est devenue thérapeutique via l’activation de voies distinctes mais interdépendantes. Survie sans séjour à l’hôpital pour un lien hypertexte déclencher des brûlures d’estomac ou un médicament tel que le carbonate de calcium.. Surdosage modéré dans l’allongement qt.

Rock Klub a Rádióban (VI.)

Itt is vagyunk a “Fókuszban a Rock Klub” című műsorunk következő beharangozójával, ahol Bódi János (Chris) vendégünkkel beszélgetünk. A teljes adás hallható a Panda Rádióban (103,5 Mhz), vagy online. Továbbra is várjuk a Rock Klubbal kapcsolatos anyagokat a rockklub.1980@gmail.com e-mail címre.

Április 1-jei programok

Kedves Klubosok! Az alábbiakban klubunk alapítojának tiszteletére szervezett születésnapi emlekestjének pontos programjait találjátok.

A Gőzerő készül már a 2017-es SZIN-re

A kánikula elől a Klub hűvös termeibe húzódott a Gőzerő! Készülnek a 2017-es SZIN-re, amelyen egyébként lesz egy Szurdi Zsolt nevű színpad is. Az alábbi riportban Kolonics Erika az IH Rendezvényközpont intézményvezetője mesél erről bővebben a Civil Hang Rádiónak adott interjújában: