Rock Klub Reloaded 2021. 05. 28

Napra pontosan, de három hónap híján majdnem egy éve, elsőként zárta kapuit a Szeged Városi Rock Klub a Covid19 hírek nyomására. A tavaszi zárásból kiindulva úgy véltük, hogy két hónap és vége az akkor kezdődő második hullámnak nevezett akárminek. Tévedtünk, kilenc hónap lélekölő bezárkózása után, most a még máig túlélő valódi élőzenés helyek megritkult soraiból is elsők között, ismét szélesre tárt kapukkal várjuk a Szurdi Zsolt szavai szerint originális rockvilág kedvelőit egy egészen autentikus, ám ezzel együtt is különleges estére.
30 év pihenő után egy olyan szegedi zenekari formáció indítja útjára a pandémia harmadik felvonását követő új időszakban a Rock Klub színpadát, amely bár létezésekor egy ikonikus bandája volt a korabéli underground világnak, mégis hang-, vagy vizuális emlék nem nagyon maradt fenn utánuk. Csak egy gyűrött plakát, mely NSZK-béli!! koncertjüket hirdeti kissé megkopottan. Ezúttal viszont egy fél emberöltőnyi szendergés után itt a nagy pillanat azoknak, akik anno elmulasztottak emléket megörökíteni azokról a Rock klubos bulikról.
Rossz Passz

Rossz Passz

Mert három évtized távlatából is egy nagyon szeretett és ma is szerethető banda, a ROSSZ PASSZ !!! zenekar várja ismét régi és remélhetőleg új nagyközönségét klubunk színpadán. Így a MI3 formáció felvezetésével egy igazi ritkaságnak lehetnek szem- és fültanúi mindazok, akik 2021. 05. 28-án ellátogatnak a Rock Klubban rendre megelevenedő szegedi rockzene-történelem avatott világába.
Ez tipikusan az az este, amikor az unikális fogalom értelmezése nem csupán a jellegzetesen közismert formájú üveg tartalmára vonatkozik, bár vitán felül az eseményen megjelenik majd az ital is. ????
Várunk tehát mindenkit nagy örömmel, egy „újratöltött” klubbal, egy igen jónak ígérkező estére, baráti üdvözlettel:
A rock klub szervező teamje