Hétvégi beharangozó

Péntek este egy olyan eseménynek lehetünk fültanúi, amire korábban még nem volt példa a Rock Klub történetében. Négy olyan zenekar mutatja meg magát, akik először játszanak nálunk, valamint stílusuk is eléggé rendhagyónak tekinthető, de semmiképpen sem kihagyhatónak! Az eseményoldal leírása alapján a következőkre lehet számítani.

 „Kezdésként a helyi cséphadaró brigád, az Apoptosis ontja a blasteket. A zenekar életében idèn történt némi változás. Volt egy énekes és gitáros csere, a jelenlegi felállás egy új szájízt is adott a bandának. Mégnagyobb mocskot kaptok majd az irgalmatlan darálás mellett. Érdemes időben érkezni Folytatásknét a budapesti gore alakulat a Vile Disgust hevíti tovább a hangulatot. Még anno a Garaboncziásban élvezhettétek a társaságukat. Aki akkor nem tapasztalta meg ennek a törhő brigádnak a stílusát most ne hagyja ki!! Ezután, Románia egyik legmocskosabb brigádja a Clitgore mozgatja meg a kedves közönséget… (Wc-papír ajánlott). A 2007ben alakult brigádot nem kell bemutatni a műfaj kedvelőinek. Folyamatos turnéik, és koncertjeiknek hála több nagyobb fesztiválon is találkozhattatok velük. Az estét a szintén Romániából érkező, 2001ben alakult Brutal Death alakulat a Necrovile zárja. Őket szintén nem nagyon mutatnám be, akik nem ismerik jöjjenek el, vagy ne. Ez az este nagyobbat fog ütni mint Papp Laci valaha…”

Szombat este a hónap utolsó napjához érkezvén sem aprózzuk el a dolgokat, ugyanis a helyi szinten már jól ismert és méltán híres Five More Minutes borzolja a kedélyeket. Ismét nem egyedül teszik ezt, ugyanis melléjük a Wasted Metal csatlakozik. Lássuk hogy mire is számíthatunk:

“Az öt tagú Five More Minutes a hazai underground színtér egy még feltörekvőben lévő formációja. Zenéjük a korábban dallamosabb, pörgősebb rock-metál egyvelegéből mára egyre jobban igyekszik a stoneres, húzós riffek, a dark country és a metal egyvelege felé közelíteni. Waed Meal A zenekar tavaly alakult, s három különböző tagból összeállt,azonban egy stílust kedvelők egyvelege. A Wasted Metal ahogyan a neve is tartalmazza metál zenét játszik, leginkább a numetál és a speedmetál közé lehet sorolni. Zenei témájuk a világ aktualitását foglalja magába,emberi problémákat mindennapos gondokat gyúrja össze szöveg formájába.”

Mint láthatjátok elég erősre sikeredtek a negyven és Rock Klub égisze alatt megkezdett 2020-as idén, soron következő eseményei, úgyhogy semmiképpen se maradjatok otthon, valami olyannak leszünk részesei, amire korábban nem volt példa! 🙂