Hétvégi beharangozó

Kedves Klubosok!

Az elmúlt hétvégi pörgés újfent folytatódik, ugyanis ezen a hétvégén ismét számos olyan zenekar lép fel, akivel már találkozhattatok korábban, illetve tagjai számos módon köthetőek a Klubhoz. Péntek este a Heroes in a Half Shell mutatja meg magát immáron második ízben, a tagjai külön is de együtt is felléptek már nem csak koncert, hanem karaoke bulik kapcsán egyaránt. A szegedi zenekar egyedi módon ötvözi a rap és a metál stílusjegyeit, korábbi koncertjeik példájából pedig kiderült, hogy igencsak jó szinten csinálják, a hangulat megteremtésében viszik a prímet, és mi tagadás – szegeden nem sok hasonló ilyesfajta stíluskombinációval találkoztunk, így kihagyni nem érdemes! A srácok mellé társul a szintén szegedi székhelyű, szegedi zenészekből álló Lucky Starz, tagja egytől egyig gyakran megfordulnak szintén a Klub falai között, zenei múltjuknál már csak a kitartásuk a nagyobb, a két zenekar kombinációja teljességgel alátámasztja a Klub egyik alapvető elvét: helyi tagokból, helyi zenekarok verbuválódnak majd lépnek fel saját közönségüknek, a saját helyükön. Bátran mondhatjuk, a péntek este az első pillanatától az utolsóig az echte „klubosság” jegyében telik, bárki aki akár csak vendégként is, de részének érzi magát a hely életének, annak kötelező jelen lenni!

Szombat este ismét egy  különlegességgel várunk mindenkit. A szokásos duó, akik ha fellépnek azt mindig együtt teszik, ezúttal sem koncertezik másképp, Szeged egyetlen, csak csajokból álló formációja valamint a Bad Sector ugyanis ismét egy közös bulival vár! Ezúttal azonban a formabontó rendezvény lesz, ugyanis melléjük egy olyan zenekar társul, akik eddig még nem mutatták meg magukat a dél alföldi nagyérdemű előtt. A GripCage egy őt fős, fiatalokból álló zenekar, akik úgy gondolták hogy kipróbálják magukat nálunk is. A srácok kettő éve alakultak, magukat a modern metal, metalcore műfajba sorolva. Na, amikor a fiatalos dinamizmus, találkozik a csajokkal és a „régi motorosokkal” valami teljesen rendhagyó eseményt eredményez, konkrétan mi is nagyon várjuk már hogy hogy tud ez a három egyveleget alkotni, bár biztosak vagyunk benne hogy ezeknek az ötvözése valami új, és nagyon ütős dolog kezdete!

Várunk mindenkit sok szeretettel ezen a hétvégén is, régi jól ismert arcoktól egészen az új emberekig most mindent felsorakoztatunk, pohár garantáltan nem marad üresen sem pedig torok szárazon!