Hétvége

Kedves Vendégeink!

Bizonyára már nagyon vártátok a most következő hétvégét, hiszen olyan arcokkal találkozhattok – már ami a fellépőket illeti-, akikhez már nagyon rég nem volt szerencsénk! De nézzük is, hogy mit tartogat nekünk a mostani hétvége:

Péntek este a Five More Minutes, valamint a Rumproof zenekarok örvendeztetnek meg minket! Az előbbi zenekar 2015-ben alakult, s már számos alkalommal léptek fel Szegeden, és előttetek is. Azok számára, akik esetleg nem találkoztak volna még a formációval – bár igyeznek ezt a számot minél kevesebbre csökkenteni a fellépésekkel 😛 – annak pár szó a zenekar bemutatkozójából:

„A dalok a stoner, a metal és a hard-rock világát ötvözik, melyek a koncerteken egy-egy szeánsz keretén belül mélyítik el a közönséget a sötét tónusú, húzós érces dallamok világában.”

A már két kislemezzel, valamint videoklippel rendelkező Five More Minutes nem fog kímélni senkit, de nem lesz könnyű dolguk sem veletek, hisz azért Ti is bírjátok a gyűrődést!

Még több infó a zenekarról:

https://www.facebook.com/fivemoreminutesband/

A kellő petting után ismét a színpadon láthatjuk a kalóz metál szerelmeseit, akik már országos hírűvé nőtték ki magukat, bár ezen nem csodálkozunk, hisz akármikor jön, a Rumproof mindig eget rengetően  hatalmas bulit csap, úgyhogy most sem lesz másként. Szintén azok számára pár szó a zenekar bemutatkozó szövegéből, akik esetleg nem ismerik őket, azonban vacillálnak azon, hogy ezen változtatni kellene:

„Azóta is a hazai Folk-Metal színtéren mozgolódó zenekarok sorait erősítjük azzal a fűszerrel, hogy zenénkben a kalózkultuszhoz tartozó népzenei dallamokat ötvözzük zúzós, döngölős, itt-ott feszes, néhol matekos metal elemekkel (…)A zeneiség mellett megjelenésünkkel és színpadi játékunkkal kicsit a színház világát is igyekszünk belecsempészni koncertjeinkbe. Dalszövegeink és nótáink vegyes érzelmi hullámzással bombázzák a zenénkre tomboló közönséget.”

Bővebben róluk:

https://www.facebook.com/rumproofofficial/

És ha már úgyis utána olvastok a zenekaroknak, ha ott jártok dobjatok rájuk egy-egy Lájkot!

Az eseményoldalt az alábbi linken találjátok meg:

https://www.facebook.com/events/1975573766084841/

S minthogy túléltétek a péntek estét, ismét olyan szombati zenekarokkal várunk titeket, akikkel talán még régebb óta nem láthattatok a klub színpadán.  Mindazon tények ellenére, hogy mindig kiváló hangulatú bulit csinálnak, régi klasszikus magyar zenékkel bombáznak, és talán ők azok, akik a Klub történelmében toronymagasan tartják a rekordot a „játékidővel”. Hiszen amilyen hangulatot csinálnak, a közönség nem hagyja, hogy eltűnjenek a színpadról, így bizony mondhatni több órás műsorral kecsegtetnek. Ők pedig nem más, mint a Kavalkád Rock Band! A környékbeli formáció mindig is a Klub közönségének egyik nagy kedvence volt, és a hosszas kihagyás után biztosak vagyunk benne, hogy ismét eszméletlen jó bulit csapnak majd!

A zenekar Facebook oldala:

https://www.facebook.com/Kavalk%C3%A1d-Rock-Band-122430071163663/

Azonban egy fontos dolgot meg kell említeni, hiszen ki tudná őket jobban felvezetni, mint az a banda, akikkel szinte mindig karöltve jönnek hozzánk, és nélkülük nem is lenne egész a történet? Nos, ők nem más mint a Dead Seattle! A kiskunhalasi nagyágyú a szombati esemény előzenekara! A főként 90-es évek közismert külföldi rockzenéivel foglalatoskodó zenekar ugyan az utóbbi időben sok tagcserével küszködött, azonban úgy néz ki, hogy a formáció végleges, ismét nem állhat semmi az útjukba ahhoz, hogy megtáncoltassanak kellőképpen Titeket!

Facebook:

https://www.facebook.com/deadseattle/

Itt is ugyanaz a helyzet, ha már ott jártok, katt a Lájkra!

Az eseményoldal:

https://www.facebook.com/events/946716152204209/

Várunk mindenkit sok szeretettel ezen a hétvégén is!