Rock Klub V. hétvége

Hölgyek és Urak!

Lezárult az első hónap ami a 2018-19-es szezon nyitányát jelenti. Az emlékezetes breakdown a pénteken fellépett Tank/Rider (Tankcsapda Tribute Band), valamint a szombaton megjelent Carmine Vs Cadavr közreműködése nélkül nem jöhetett volna létre, köszönjük szépen az együttműködést! A Tank/Riderrel egyelőre még nem tudjuk, mikor találkozhattok ismét, azonban az már biztos, hogy a szerb DJ Duóval leghamarabb október 27-én, szombaton! Az alábbiakban láthatjátok az két formáció Facebook oldalát, így egy-egy Lájk után, már olvasgathattok is Róluk! 🙂

Tank/Rider:

https://www.facebook.com/TankRider-172876090056100/

Carmine Vs Cadavr:

https://www.facebook.com/carminevscadavr/

 

Volt az elmúlt hónapban magyar rock, hard rock, goth, heavy metal, punk és minden ami kell ahhoz, hogy kijelentessük:  összességében tehát remek 30 napot zártunk, nagyon erős néző közönséggel, valamint masszív, változatos, ütős fellépőkkel. Ha számszerűsíteni akarnánk, a hónapban közel tíz rendezvényünkön, több mint tizenöt zenekar lépett fel, és ez csak a mostani hónap.  Októberre ezt a számot megnöveljük, mind zenekarok, mind pedig rendezvények tekintetében, úgyhogy nagy barvo az előző hónapért, valamint hajrá az elkövetkezőhöz 😉 .

No, de nézzük is, hogy mi vár ránk az októberi hónap első hétvégéjét. Pénteken a Virtual Revolution, Chimpull, Wave zenekaroké lesz a főszerep.  A Virtual Revolution egy szegedi zenekar, melynek érces hangú énekes-basszusgitárosa, Mérges Zoltán, szólógitárosa, Csenkey-Sinkó István, dobosa Kis Tibor, és nem utolsó sorban Kiss László a ritmusgitárnál. A Chimpull nevű formáció szintúgy szegedi berkekben született, Ábrahám Levente – Ének, Basszusgitár Kocsis Barnabás – Dob valamint Kovács Szilárd – Gitár, Vokál együttműködésének köszönhetően. A srácok a SZIN-en is megfordultak már, így biztosak vagyunk benne, hogy emlékezetessé fogják tenni Ők is a péntek esténket. Az esemény Facebook oldalát itt láthatjátok, bátran jelezzetek vissza, hisz megéri lejönni!

https://www.facebook.com/events/290270135138888/

 

A szombat este a Gépmadár nevű zenekar fog fellépni, róluk már hallhattatok korábban, hiszen a tavalyi szezonban már léptek fel nálunk. A hazai és külföldi klubkoncertek közben elkészült egy nagylemeznyi anyag, így a banda visszavonult a koncertezéstől, hogy az első születésnap előtt le tudja tenni debütáló nagylemezét a rockzene hazai asztalára. Gratulálunk a srácoknak, szeptember 8-án meg is jelent a nagylemez!  A zenekarról többet a Facebook oldalukon olvashattok :

Gépmadár:

https://www.facebook.com/gepmadarrock/

 

Ahogy azt korábban írtuk, igyekszünk megnövelni a rendezvényeink számát. És hogy ezt hogy gondoltuk elérni? Nos, hölgyek-urak egy remek hírünk van számotokra: újra elindítjuk a Táncház sorozatunkat, Tolna Péter főszervezővel karöltve, hogy ismét vissza hozzuk a klub életébe a noha a klubtól eltérő műfajú, ám annál inkább közkedvelt és sikeres eseményt. Ezúttal a zenekar repertoárjában a hagyományos moldvai csángó dallamok mellett napjaink moldvai tánczenéje is megjelenik szaxofon, koboz és dob hangszerelésben. Várunk mindenkit hát sok szeretettel a hétfői táncházunkba, az esemény este 20.00-kor kezdődik, és természetesen ingyenes.

https://www.facebook.com/events/703580430026112/