Rock Klub IV. hétvége

Halihó Rockerek!

Túlestünk hát az első olyan héten a 2018-19-es szezont illetően, ahol három nap is élőzenés fellépéssel vártuk a lelkes közönségünket. A szerdai Maeste/Rumproof/Armynas koncerten abszolút meg sem érződött a másnapi munkanap, egyértelműen látszott: Titeket nem egyszerű elrettenteni hétköznapi koncertekkel, ott vagytok, és tomboltok, szóval hatalmas taps és elismerés nektek is! 

Aki esetleg lemaradt volna a „hejehujáról a fedélközben” ne aggódjon, ismét találkozhattok kalózaitokkal november 16-án a Klub falai között, addig is kövessétek figyelemmel a zenekarok aktualitásait a Facebook oldalukon:

Rumproof:

https://www.facebook.com/rumproofofficial/

Maeste:

https://www.facebook.com/maesteband

Armynas:

https://www.facebook.com/Armynas-185123095279811/

A péntek este a szegedi körökben igencsak ismert és elismert MI3, valamint a Shit Gyülekezete nevű zenekarok léptek fel, nem kis ovációt kiváltva az arra kíváncsi közönségből. A zenekarok kitettek magukért, s hála ennek ismét pörgős bulit tudhatunk a hátunk mögött. Egyelőre még sajnos nincs fix dátum, hogy mikor láthatjuk őket ismét remekelni a nagyérdemű előtt, azonban fel a fejjel; rengeteg rendezvény lesz még addig, szóval bőven válogathat ki-ki a saját szájízlése szerint. Nem csak nálunk láthatjátok Őket viszont – ha erről szeretnétek többet tudni, akkor az alábbiakban láthatóak a zenekarok Facebook oldalának linkjei, dobjatok egy-egy Lájkot is!

MI3:

https://www.facebook.com/MI3TheBand/

sHIT Gyülekezete:

https://www.facebook.com/shit.gyulekezete

(Sajnos a Facebook a nevet, semmint a hírnevet nézi, szóval konkrét Facebook oldaluk nincs, azonban ezen a profilon bármit megtaláltok! )

A szombat este sokkal inkább hard rock stílusban telt, melynek – Szegeden korábban még nem ismert, azonban most már elismert – két zenekar is hódolt. A korábban már nálunk fellépett Corona Mortis, és az újonnan megmutatkozó Feel The Fire tették magukévá a közönséget. A közismert számok mellett felcsendültek saját dallamok is, ezek egyvelegét is teljes zenei hozzáértéssel fűszerezve szerepeltek a szegedi illetve zentai srácok, köszönjük nekik a fellépést! Természetesen a jövőben még tevékenykedni fognak, az aktualitásokat az alábbi linkeken keressétek:

Corona Mortis:

https://www.facebook.com/Corona-Mortis-312965532136649/

Feel the fire:

https://www.facebook.com/feelthefireband/

_______________________________________________

No, de ennyit a múltról, ismét egy pörgős hétvégével nézünk szembe. Péntek este a Tank Rider zenekar csap a húrok közé, akikről már hallottatok korábban, noha más néven futottak. A Férgek nevű – főként Tankcsapda feldolgozásokkal operáló – formáció öltött új testet, s a vásárhelyi srácok immáron új arculattal igyekeznek tetőfokra spékelni a hangulatot. Természetesen menni fog nekik, hiszen mindig örömmel vesszük a magyar rock klasszisokat, illetve az azokat játszó bandákat, így ne okozzunk csalódást nekik Hölgyeim és Uraim! Mutassuk meg nekik, hogy ha” Jönnek a(z) ex – férgek”, akkor az „Mindig péntek”, mint most is. Hiába hisszük, hogy „Urai vagyunk a helyzetnek”, mindenki meg fog lepődni, hogy „Be vagyok rúgva”, de a srácoknak ez is lesz a célja! 😉 Lesz „Füst és lábdob” is, úgyhogy azt gondoljuk, ezen kívül már „Nem kell semmi”, a jó hangulat garantált! 😀 „Adjon az ég” sok résztvevő vendéget, ezen szándékotokat pedig a lentebbi eseményoldalon igazolhatjátok vissza 😉

Tank Rider:

https://www.facebook.com/events/314376716018149/

Szombaton a közkedvelt Carmine Vs Cadavr vezet be minket ismét az elvontabb, melankólikusabb, goth dallamok közé, azonban nem csak a jól megszokott Dj Duo lesz látható a színpadon. Ezúttal is kis újítás lesz, ugyanis velük tart DJ Akasha, valamint DJ Nenand B. Az esemény leírásában mélyenszántóbb módon is olvashattok az estéről, valamint a két újonnan beszervezett Dj-ről. Mindezt – a szokásukhoz híven teljesen baráti áron – mindössze 500 Ft-ért láthatjátok, lentebb pedig az eseményoldal linkjét tesszük, szíves böngészésre.

Carmine Vs Cadavr:

https://www.facebook.com/events/2049633445347507/

Várunk mindenkit sok szeretettel ismét, addig pihenjétek ki magatokat, pörgős lesz! 😀