Rock Klub II. hétvége – Kasza & Licsicsányi // Punk-Rock Night

Srácok, lányok!

Nagyon ütős hétvégét tudhatunk magunk mögött, a nyitó péntek esti illetve a szombati karaoke bulin rengetegen voltatok, a hangulat is kiváló volt, szóval nagy taps és köszönet nektek illetve a résztvevőknek. 🙂
Ha szeretnétek követni a zenekarokat, vagy pusztán az aktualitásokra vagytok kíváncsiak, akkor a lentiekben dobhattok egy lájkot a Facebook oldalukra, valamint követhetitek őket:

The Garde:
https://www.facebook.com/thegardeband/

Hashtag Lucky:

https://www.facebook.com/HashtagLucky/

Amennyiben KáZéval szeretnétek találkozni, úgy örömmel tudatjuk, hogy a következő buli október 12-én, pénteken lesz! Erről persze még időben tájékoztatni fogunk mindenkit.

Azonban egyelőre nem szaladunk ennyire előre, hisz előttünk van a hétvége, ahol természetesen ismét rendezvényekkel várunk Titeket!

A pénteki napon – a már a klub színpadán korábban látható/hallható – Kasza & Licsicsányi duó lép fel, a klub párja, akik már nem első ízben igyekeznek megcsillogtatni tehetségüket a nagyérdemű előtt. Solo, valamint duo fellépésük visszavezet minket a P.mobil, P.box, Rammstein, Edda, Republic, Beatrice, LGT, AC/DC, Deak Bill Blues Band világába, a hangulat tehát garantált!!!
Az eseményoldalt itt találjátok, jelezzetek vissza bátran! 😀

https://www.facebook.com/events/2239566982955040

A szombati nap a zenekaroké. Nem is akármilyen stílusban, hisz punk-rock night lesz, ennek megfelelően várunk minden kedves érdeklődőt.  Az este folyamán fellép a szegedi származású Kétes nevű zenekar, az orosházi Burning Hate Heroes – szemfülesebbek talán tudják, hogy valóban, már léptek fel nálunk, nagyot szakított a buli  – végül a szintén orosházi és ismét csak a Klubban már jártas A Medve Bőre zenekar.  A rendezvény eseményoldalát a lentiekben keressétek további informácókért:

https://www.facebook.com/events/308641113008873/

Úgy gondoljuk, hogy ismét egy nagyon ütős hétvégére számíthatunk, úgyhogy várunk mindenkit sok szeretettel a Rock Klub berkein belül! 😉