Pár szó a hétvégéről

vrk_logo

Kedves Vendégeink!

Közeledve karácsony felé, lassan mi is lezárjuk a 2017-es szezont, azonban még a végére rákapcsolunk kicsit! 😉 Ezen a héten három egymást követő nap lesz rendezvény a Klubban, így próbálva meg Titeket hozzászoktatni a két ünnep közötti kikapcsolódási időszakhoz.

(Ezúton szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy az ünnepi nyitvatartásunkat közzé tegyük:

2017.12.25-től 2017.12.28-ig zárva.

2017.12.29-én és 30-án nyitva.

Szilveszterkor zárva.

Nyitás: 2018.01.01. hétfőn!)

De ez ne szegje kedveteket, hisz kárpótlásul még lesz jó pár esemény. Kezdetnek a mai nappal 14-én a Premier Művészeti Szakgimnázium tanulóiból és tanáraiból álló zenés est vár minden kedves érdeklődőt, mely egy remek lehetőség arra, hogy az iskola – illetve annak diákjainak – munkásságát megtekinthessük. Korábban már az MI3 nevű formáció előtt láthattátok, hallhattátok őket, viszont most egy külön, önálló est keretén belül csillogtatják meg tehetségüket. A terveink szerint havi egyszer visszatérő rendezvény ingyenesen látogatható, a szakgimnáziumról további információt a Facebook oldalon olvashattok:

https://www.facebook.com/premiermuveszeti/

A pénteki napon egy eléggé összetett rendezvény lesz. A korábban már megrendezett adománygyűjtő rendezvénynek idén a Klub ad helyet. A felkeresés igen megtisztelő volt, így természetesen igyekszünk a tudásunk legjavát nyújtva segíteni a rászoruló gyermekeken. A rendezvény 20.00-kor kezdődik, azonban tekintettel az esemény profiljára nem beléptetős rendszer lesz. A körülbelül 800 Ft értékű tartós élelmiszer csomagokat ( UHT tej, tészta, konzervek stb.) az ÁGOTA alapítvány részére ajánljuk fel. Az est folyamán természetesen lesz koncert, név szerint a Gyepű illetve a Camp Fire Melancholy, ezután pedig a Carmine VS Cadavr fogja szolgáltatni a kiváló hangulathoz kellő zenét. Pontosabb információkért keressétek a rendezvény eseményoldalát:

https://www.facebook.com/events/1984509968485986/

És talán el is érkeztünk a hétvége „csúcspontjához”. J Szombaton (azaz 16-án), egy olyan „visszatérő” zenekar lesz látható a Klub színpadán, amelyhez igencsak rég volt szerencsénk. Whiskey, ír kocsmarock, több ezer lájk, kiváló minőségű – és egyre jobb színvonalú – dallamos zene… Vajon? J A Jolly Jackers visszatér a szegedi rock bölcsőjébe, ahol már korábban is nagy sikert aratva, nem egyszer bebizonyították: noha kicsiben, és alulról szerveződő módon is, de lehet helyi, országos, vagy akár európa szintű rendezvényeken képviseltetni magukat, ha elég kitartó a zenekar. Elöljáróban pár szó a zenekarról, saját szavaikkal:

„Szomjasak vagytok? – kérdezi Sztivi, az énekes, koncert közben, a kezében egy üveg viszkivel. A válasz egyöntetű: IGEN! A hat fős ír kocsmarock zenét játszó banda négy éve járja az ország klubjait és fesztiváljait, de 2015 óta egyre több külföldi felkérésnek tesznek eleget.
A Paddy and the Rats előzenekaraként szereztek országos ismertséget, önálló turnékkal is sokak figyelmét felhívták már magukra, több hasonló stílusú zenekarral együttműködve erősítetik a magyarországi ír autentikus népzenével fűszerezett punk rock szcénát.

Jelenleg több, mint 13.000 rajongójuk van a Facebookon, amelyet első kislemezüknek (Call the Captain – 2014), majd nagylemezüknek (Sobriety – 2015) köszönhetik. Svájc, Olaszország, Németország, Ausztria és Horvátország után idén újabb nemzetek közönsége előtt lépnek színpadra, melynek egyik előfutára a nemrég megjelent klipjük, Hymn for the Gang címmel.

2017 márciusában megjelent legújabb lemezük, a Blood Sweat and Beer, amely elérhető Youtube csatornájukon, Spotify-on, és Deezer-en.””

Egyéb információért pedig látogassatok el a zenekar Facebook oldalára:

https://www.facebook.com/JollyJackers/

Természetesen nem egyedül fogják romba dönteni a falakat, hisz a vendégzenekar nem maradhat el egy rendezvényről! 🙂 A Solidman nevű formációhoz korábban még nem volt szerencsénk a Rock Klub színpadán, azonban ez nem ok az aggodalomra. Bizton állíthatjuk, hogy az este folyamán, a minőségi szórakozáshoz elengedhetetlen, a jó hangulatba való bevezetéshez kiválóan megfelelnek majd a srácok! Pár gondolat a zenekar oldaláról:

„A Solidmen változatos, tabuk nélküli rock’n’rollt játszik, de zeneileg rengeteg műfajból merít. A formáció tagjai nem mellőznek egyetlen stílust, vagy ötletet sem azért, mert nem fér bele a koncepcióba. Így lesz a koncepció maga az egyedi és igényes rockzene. Tavasszal ’A város fölött’ címmel jelenik meg a zenekar új stúdióalbuma a Hunnia Records gondozásában.”

Bővebb infókért a zenekarról az alábbi linken kutakodhattok:

https://www.facebook.com/SolidmenMusic/

Az eseményoldalt az információkon kívül, egyéb okokból is érdemes látogatni. A srácok nem restek, folyamatosan kedvcsinálókkal bombázzák a népet, így remekül rá tudtok hangolódni az estére. Azonban, a nyereményjáték továbbra is él, melynek feltétele mindössze az,  hogy az esemény Facebook oldalára be kell írni a bűvös hármast: „Jolly Fuckn Jackers” !!!4!!44négy4

Elárulok egy titkot, ha valaki veszi a fáradtságot és megosztja az eseményoldalt, tolhat a latba az ajándékjegyek kisorsolásakor, melyre 2017.12.14-én kerül sor! 😉 A rendezvény – tekintettel arra, hogy a mostani alkalommal igen csapatós estének nézünk elébe- 800 Ft zenekari támogatás ellenében látogatható, de ki nem hagyható! 😀

https://www.facebook.com/events/1924625964444204/

Várunk tehát mindenkit sok-sok szeretettel ezen a három napos „túrán”, amely a fiatalabb, dinamikusabb, melankólikusabb dallamoktól kezdve, az adakozáson át, az eszeveszett pörgésen keresztül mindenről is fog szólni! 😀