Heti rendezvényeink

vrk_logo

Kedves Rockosok!
Egy újabb hét telt el, és újabb eseményekkel gazdagodhatunk a Klub falai között!  Ismét három napon át igyekszünk rendezvényeinkkel színesebbé tenni a szürke hétköznapjaitokat! 

Kezdetnek a mai nappal a már harmadik ízben megrendezésre kerülő Jazz Funky est tökéletesen megteszi. A Gőzerő zenekarból már jól ismert Bajnóczi Sándor (fuvola, furulya, tilinkó, ének) gondoskodik többek között arról, hogy a csütörtök estétek minél kellemesebb dallamokkal ötvözve teljen el. Legutóbbi alkalommal -mint vendég fellépő- zenésztársát, Papes Bélát a (Grimm-Busz színház egyik tagja) hozta “meglepetésnek”, kíváncsian várjuk, hogy ez alkalommal kivel fog megörvendeztetni minket. A rendezvény 21.00-kor kezdődik, így akik esetleg már idénre letették a munka lantját, azoknak mindenképp ajánljuk, hogy látogassanak el hozzánk. (Persze azoknak is, akik dolgoznak, de ők csak saját felelősségre jöjjenek, még a végén nehéz lesz felkelni!  )

A péntek esti bulin 21.00 kezdettel a Rock Life és az After Dark fog a klub falai között csapatni, főként rock műfajban, azonban nem riadnak el az alternatívabb, progresszívebb rock dallamoktól, mint a Muse, a heavy metal, illetve a thrash metál zúzósabb, headbengelősebb csapatásától mint a Metallica, vagy a nyugisabb blues-rock boogie rock számoktól sem, mint például a ZZ Top. Egy biztos, többféle műfajt átölelő produkcióban lesz részünk, kíváncsian várjuk, hogy mit fog hozni az este, annyit azért elárulunk, hogy előzőleges “meghallgatás tesztünkön” átmentek  . A belépés ingyenes természetesen, várunk mindenkit sok szeretettel! 

Szombaton pedig – talán karácsonyi meglepetésként- egy régen látott (hallott), sokak által kedvelt, régebbi rendezvény tér vissza a „kifutóra”.  Horváth Atis, -közismertebb nevén Neti- fogja garantálni a kiváló hangulathoz kellő zenét! A Karácsonyi Rock Cirkusz elnevezésű rendezvényen rengeten dal fog szólni, mindenki meghallhatja a maga kedvencét, természetesen díjmentes belépéssel, eszeveszett hangulattal, egy kiváló és igencsak kedélyes társasággal megfűszerezve. Amennyiben rég voltál Neti vendége, esetleg még nem volt erre példa, akkor bátran ajánljuk neked a szombat esti tombolást, hogy ki tudjuk ereszteni a hét közbeni ajándékvásárlás okozta feszültséget! 

Érdemes lesz tehát ellátogatni hozzánk az elkövetkezendő három napban is, hiszen ahogy azt már korábban jeleztük, a klub a jövőhéten elmegy egy „hosszabb” téli álomra. 2017.12.28-ig zárva lesz, 29-én és 30-án várunk titeket vissza, hogy még utoljára vígadjunk egyet 2017 kontójára, s leghamarabb 2018. január 4-én csütörtökön találkozunk!

Jó szórakozást!